Tanfolyamainkon a korcsoport és a képzésben résztvevők egyéni igényeinek figyelembe vételére épülő módszertani elvek érvényesülnek. Vadonatúj iskolánkban multimédiás számítógépek és interaktív tábla is segíti a hatékony oktatást.

Mini csoportos és egyedi igényeket kielégítő magánórákat szervezünk.

Az iskola nyáron augusztusban a 20-a utáni héten nyit újra ki és várja az érdeklődőket ügyfélszolgálati időben személyesen avagy telefonon , email-ben. A tanév szeptember 2 . hetétől június végéig tart nálunk.

Jelentkezési feltételek:

Beiratkozáskor JELENTKEZÉSI LAPOT kell kitölteni, aláírni és a kért bérlet tandíját rendezni a helyszínen KP-ben avagy utalni a bankszámlaszámunkra az utalási határidőn belül, mely időben a tanfolyam első óráját mindenképpen megelőzi.

A beiratkozással és a tanfolyammal kapcsolatos tudnivalók tekintetében az Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó un. ÁSZF a mérvadó, melyet beiratkozáskor szintén átadunk.

A bérletek aktuális árait, óradíjaink megtalálják a honlapunkon www.onyva.hu illetőleg személyesen is nyújtunk tájékoztatást az iskolában az ügyfélszolgálaton (Kertváros utca 76.), avagy lehet érdeklődni telefonon +36 30 29 73 445.

Elégedettségi garancia van nálunk:

Ha nem tetszett az első óra, a tanfolyamdíj visszakérhető.